GRAFIMA 2019

Još jedan uspešan nastup na sajmu GRAFIMA 2019. Predstavili smo najnovije uređaje i tehnološke inovacije koje stižu iz RICOH-a.Tri dana komunikacije sa našim klijentima potvrdili su da kvalitet i pouzdanost uvek nađu put do kupaca. PrintPro je na svom štandu prikazao brojne novitete koji korisnicima omogućuju im da dobiju najveću moguću vrednost iz svoga ulaganja u RICOH rešenja i opremu. PrintPro vođen jedinstvenom poslovnom filozofijom u poziciji je da ponudi mnoge revolucionarne proizvode kada je u pitanju grafička i kancelarijska tehnologija koji omogućavaju korisnicima da u potpunosti iskoriste svoje ulaganje. Hvala Vam što ste posetili naš izlagački prostor.

Radno vreme za praznike

radno vreme

Radno vreme kancelarije Biroeksim d.o.o u vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika:

  • 22.12.2018. – ne radi
  • 31.12.2018. – od 08h do 13h
  • 01.01.2019. – ne radi
  • 02.01.2019. – ne radi
  • 07.01.2019. – ne radi

Srećni Novogodišnji i Božićni praznici!

GRAFIMA 2018

Još jedan uspešan nastup na sajmu GRAFIMA 2018. Predstavili smo najnovije uređaje i tehnološke inovacije koje stižu iz RICOH-a. Pored novih tehnoloških inovacija iz RICOH-a posetiocima smo predstavili i našu široku ponudu uređaja za grafičku doradu kao i celokupna asortiman repromaterijala. Tri dana intenzivne komunikacije sa našim starim i budućim klijentima potvrdili su da kvalitet i pouzdanost uvek nađu put do kupaca. Hvala svim klijentima, partnerima i posetiocima koji su obišli našu izlagački prostor.

GRAFIMA 2017

Na sajmu GRAFIMA 2017 predstavili smo našu ponudu Ricoh produkcijskih uređaja.

Uvek ste u potrazi za načinima da se izdvojite od konkurencije. Isto važi i za Vaše klijente. Sa RICOH Pro C7100C serijom, možete uraditi parcijalno lakiranje ili štampati sa belim tonerom pored standardnih CMYK boja i tako istaknuti elemente na natpisima, vizit kartama, menijima i drugim štampanim materijalima. Kada se štampa na tamnim podlogama, istaknite ceo dokument, izabrane slike ili određeni tekst sa lakiranjem kako bi poruka Vašeg klijenta bila još istaknutija. Iskoristite beli toner da stvoriti mogućnosti za ostvarivanje dodatnih prihoda štampom na tamnim ili providnim podlogama kao što su folije.

RICOH® Pro L4160 / L4160 je izuzetan štampač širokog formata za banere, bilborde, postere, tapete, za unutrašnje i spoljašnje oglašavanje. Vaši klijenti će odmah primetiti oštrinu i živopisnost štampe. Primetićete lakoću izrade i korišćenja štampača. RICOH® Pro L4160 / L4160 koristi ekološke, vodene, lateks boje, u procesu štampe sa do šest boja, uključujući i narandžastu, zelenu plus belu boju, za mnogo širu paletu boja. Rezultat su jarki pasteli i precizne spot boje za logotipe, što Vam omogućiti da zadovoljite široki spektar potreba klijenata.

Color-Logic sertifikat za Ricoh L4100

color-logic_sert

PRO L4100 serija postala je prvi lateks sistem sa Color-Logic sertifikatom

Serija Ricoh PRO L4100, u kombinaciji sa ColorGATE softverom, sada je sertifikovana za upotrebu sa Color-Logic softverom - globalnim standardom u kolor komunikaciji za standardne metalik i dekorativne boje za razne štamparske aplikacije specijalnih efekata. Color-Logic dekorativni efekti koristite postojeći radni tok za postizanje vrhunnskih rezultata bez upotrebe specijalne opreme. Njegov jednostavan proces omogućava štamparima da proizvedu štampu koja će klijentima omogućiti da se da se izdvoje na tržištu. Ricoh Pro L4100, uz Ricoh latex boje, ima najnoviju generaciju piezo variable-drop štamparskih glave koje mogu da isporuče lateks kapljice od svega 4 pikolitra (0.000000000004 l). Ovo omogućava štampu na različitim podlogama: metalik i transparentni vinil, folije, za natpise sa pozadinskim osvetljenjem i različite poliesterske podloge.

"RICOH 4100 je odradio sjajan posao reprodukcije svih Color-Logic dekorativnih efekata i 250 metalik boja" - rekao je Ričard Ainge, glavni tehnički direktor za Color-Logic.
"Dobijeni uzorci su štampani na KernovJET Gloss Silver 119gm2 podlogama. Lateks Ricoh, u kombinaciji sa dramatičnim efektima koje omogućava Color-Logic softver, stvoriće nove mogućnosti za ostvarivanje većih prihoda RICOH-u i njihovim klijentima. "
Color-Logic metalik i specijalni efekti proizvode se sa 5 boja: CMYK + srebrna boja ili CMYK + bela boja ako se štampa na metalik podlogama. Kada dizajnirate za foliu ili reflektivne podloge, Color-Logic eliminiše potrebu za kreiranjem bele maske. Svi efekti se kreiraju tokom faze dizajna i eliminiše se potreba za naknadnom završnom obradom koja je pre bila neophodna za dobijanje sličnih efekata.

Ricoh instalirao 2000. Pro C7100

ricoh_pro_c7100

Klijentu u Italiji isporučen je 2000. Ricoh Pro C7100 kolor produkcijski sistem.

Prikazati informaciju klijentu je samo početak. To mora da bude urađeno na ubedljiv način ako očekujete da oni reaguju na nju. Sa RICOH PRO C7100 i RICOH PRO C7110 uređajima, možete reprodukovati boje sa neverovatnom preciznošću i sa ofset kvalitetom. Iskoristite tehnologiju VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting) lasera za preciznu registraciju. Promenite stepen prianjanja tonera kako bi se prilagodili podlozi, uključujući i premazne papire kako bi uvek imali najkvalitetniji rezultat štampe. Da bi prvi utisak sa odštampanim materijalom bio najbolji, konstantno se kontrolišu i podešavaju mnogobrojni parametri među kojima je i gustina tonera čime se dobija bolja konzistencija boje.

Potreban Vam je uređaj koji je raznovrstan kao i Vaši klijenti. Štampa prezentacija, razglednice, presavijenih brošura, papira sa teksturom, koverti, postera itd. velikom brzinom sa minimalnim održavanjem. Ne morate da brinete o gubitku kvaliteta ili preciznosti uvlačenja težih papira. Kaseta velikog kapaciteta sa vakumskim ulaganjem (Vacuum-Feed Large Capacity Input Tray LCIT) dizajnirana je za papire težine do 360 g/m2 simpleks i dupleks. Možete dodati opcionu kasetu za veće formate do 698mm ili jednostavno koristite multi-bypass za velike formate do 1245 mm. Možete sačuvati podešavanja za različite papire i tako skratiti vreme pripreme za štampu budućih poslova na istom papiru.

Novi kolor sistem - Pro C5200

Precizni, ponovljivi kvalitet pomaže se Vaša štamparija istakne u konkurentnoj industriji. Pro C5200s/C5210s pruža štampu koje se odlikuje oštrim i jasnim tekstom i slikama bogatih boja koje su rezultat inovativnog procesa štampe. Zadržite stroge standarde kvaliteta sa preciznom registracijom; sa tehnologijom koja umanjuje pomeranja boja; i uz doslednu sposobnost da štampate na specijalnim papirima. Za manje reprinte ili poslove na zahtev, Pro C5200s/C5210s može postigne kvalitet Vaših većih sistema, što Vam omogućava da koristite sopstvena sredstva na najproduktivniji način za Vas i Vaše klijente. Još bolje, uređaji prati kvalitet slike u kontinuitetu i vrši rekalibraciju kada je to potrebno, automatski štiteći ukupan kvalitet svakog otiska koji izlazi iz Vaše štamparije.

Sa mnoštvom mogućnosti koje pruža ovaj uređaj, možete lako zadržati i podstaknuti klijenta da potroši više novca na dodatne vrste medija i završne obrade. Štampa na papiru do 360g/m2 i dimenzijama do 13x19,2“ omogućava štampu koja će se izdvojiti i biti dugotrajna. Pravite unikatne razglednice i koverte sa premaznim i papirima sa teksturom. Štampajte kvalitetne velike formate do 27.5“ za PoS i oznake . Napravite profesionalno povezane knjige na zahtev. Sa ovakvom fleksibilnošću zadržaćete poslove i osvojiti nova tržišta

Predstavljen novi Pro 8200 - c/b produkcijski sistem

ricoh_pro_8200

Ricoh je predstavio novu seriju Pro 8200 c/b produkcijskih štampača, zamenu za seriju Pro 8100

Sa Pro 8200EX / 8200S, svako u Vašem timu može kopirati ili štampati veće tiraže sa manje prekida. Uradite do 96 dokumenata u minuti, završite posao brže i smanjiti vreme promene poslova. Dodajte dodatne kasete za papir i proširite ukupan kapacitet papira do neverovatnih 12.650 listova skraćujući gubitak vremena tokom ponovnog punjenja kaseta. Koristite upravljački panel za jednostavnu korak-po-korak procedura za uklanjanje papira i nastavak posla. Osim toga, uređaj ima ENERGI STAR sertifikat i ispunjava EPEAT® Gold * kriterijume za smanjivanje operativnih troškova rada uz istovremeno smanjenje štetnog uticaja na životnu sredinu.

Read More

Ricoh prezentacija u Beogradu

U našem poslovnom prostoru u saradnji sa Ricoh-om predstavili smo klijentima i partnerima nove produkcijske uređaje. Pro 8210, Pro L4160 i Pro 7100.

Uvek ste u potrazi za načinima da se izdvojite od konkurencije. Isto važi i za Vaše klijente. Sa RICOH Pro C7100C serijom, možete uraditi parcijalno lakiranje ili štampati sa belim tonerom pored standardnih CMYK boja i tako istaknuti elemente na natpisima, vizit kartama, menijima i drugim štampanim materijalima. Kada se štampa na tamnim podlogama, istaknite ceo dokument, izabrane slike ili određeni tekst sa lakiranjem kako bi poruka Vašeg klijenta bila još istaknutija. Iskoristite beli toner da stvoriti mogućnosti za ostvarivanje dodatnih prihoda štampom na tamnim ili providnim podlogama kao što su folije.

Znate koje informacije želite da podelite. Da li znate kako da dođete do publike brzo i ekonomično? RICOH® PRO 8200EX omogućava kopiranje ogromnih tiraža newsletera, biltena i drugih dokumenata velikim brzinama i sa neverovatnom konzistencijom. RICOH PRO 8200S je najbolji izbor za štampanje, kopiranje i skeniranje dokumenata u velikim tiražima sa lakoćom bilo da ste iskusan operater ili korisnik koji se prvi put sreće sa ovim uređajem. Sa oba uređaja, možete da odštampate širok spektar impresivnih, visoko kvalitetnih dokumenata koja skreću pažnju. Iskoristite ogroman broj opcija, intuitivne kontrola za upravljanje i automatizovane funkcije završne obrade da obavite više poslova sa minimalnom obukom i bez kašnjenja.

RICOH® Pro L4160 / L4160 je izuzetan štampač širokog formata za banere, bilborde, postere, tapete, za unutrašnje i spoljašnje oglašavanje. Vaši klijenti će odmah primetiti oštrinu i živopisnost štampe. Primetićete lakoću izrade i korišćenja štampača. RICOH® Pro L4160 / L4160 koristi ekološke, vodene, lateks boje, u procesu štampe sa do šest boja, uključujući i narandžastu, zelenu plus belu boju, za mnogo širu paletu boja. Rezultat su jarki pasteli i precizne spot boje za logotipe, što Vam omogućiti da zadovoljite široki spektar potreba klijenata.