Slider 1

Pretvorite produktivnost u profitabilnosti

"Možemo li uradimo ovaj posao? Još važnije, možemo li da ga uradimo po toj cenu?" Kako poslovi štampe postaju sve složeniji sa sve kraćim rokovima, Vi niste jedini koji sebi postavljaju sebi ova pitanja. Ali možete biti među prvima koji će biti u stanju da samouvereno odgovore. Izaberite RICOH® Pro C7100S/Pro C7100SX/Pro C7110S/Pro C7110SX seriju multifunkcijskih produkcijskih sistema RICOH® Pro C7100/Pro C7100X/Pro C7110/Pro C7110X seriju kolor produkcijskih štampača koji mogu da završe više tipova poslova za kraće vreme sa manjim troškovima. Zadržite poslove koje ranije niste mogli da uradite pomoću intuitivnih kontrola, inovativne štampe sa pet boja i neverovatnom raznovrsnošću. Radite profitabilnije poslove na zahtev sa kratkim rokovima i promenljivim podacima za štampu (VDP poslove).

  • Štampajte do 90 str/min
  • Iskoristite 5 boju da proširite ponudu po nižim cenama
  • Impresionirajte klijente rezolucijom do 1200 x 4800 dpi
  • Štampajte na različitim podlogama uključujući tradicionalni papir, sintetiku, koverte, materijale sa teksturom…
  • Podelite informacije sa naprednim mogućnostima za skeniranje
  • Koristite kao primarni uređaj ili kao deo Ricoh Managed Document Services – MDS strategije za niže troškove
  1. kolor
  2. štampa
  3. skeniranje
  4. brzina

Impresionirajte klijente štampom visokog kvaliteta

Prikazati informaciju klijentu je samo početak. To mora da bude urađeno na ubedljiv način ako očekujete da oni reaguju na nju. Sa RICOH PRO C7100 i RICOH PRO C7110 uređajima, možete reprodukovati boje sa neverovatnom preciznošću sa skoro ofset kvalitetom. Iskoristite tehnologiju VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting) lasera za preciznu registraciju. Promenite stepen prianjanja tonera kako bi se prilagodili podlozi, uključujući i sjajni premazni papi i kako bi uvek imali najkvalitetniji rezultat štampe.Da bi prvi utisak sa odštampanim materijalom bio najbolji, konstantno se kontrolišu i podešavaju mnogobrojni parametri među kojima je i gustina tonera čime se dobija bolja konzistencija boje.

RICOH PRO C7100

Pružite klijentima prednost sa više opcija za štampu

Uvek ste u potrazi za načinima da se izdvojite od konkurencije. Isto važi i za Vaše klijente. Sa RICOH Pro C7100C serijom, možete uraditi parcijalno lakiranje ili štampati sa belim tonerom pored standardnih CMYK boja i tako istaknuti elemente na natpisima, vizit kartama, menijima i drugim štampanim materijalima. Kada se štampa na tamnim podlogama, istaknite ceo dokument, izabrane slike ili određeni tekst sa lakiranjem kako bi poruka Vašeg klijenta bila još istaknutija. Iskoristite beli toner da stvoriti mogućnosti za ostvarivanje dodatnih prihoda štampom na tamnim ili providnim podlogama kao što su folije.

RICOH PRO C7100

Štampajte na različitim podlogama, uradite više poslova

Potreban Vam je uređaj koji je raznovrstan kao i Vaši klijenti. Štampa prezentacija, razglednice, presavijenih brošura, papira sa teksturom, koverti, postera itd. velikom brzinom sa minimalnim održavanjem. Ne morate da brinete o gubitku kvaliteta ili preciznosti uvlačenja težih papira. Kaseta velikog kapaciteta sa vakumskim ulaganjem (Vacuum-Feed Large Capacity Input Tray LCIT) dizajnirana je za papire težine do 360 g/m2 simpleks i dupleks. Možete dodati opcionu kasetu za veće formate do 698mm ili jednostavno koristite multi-bypass za velike formate do 1245 mm. Možete sačuvati podešavanja za različite papire i tako skratiti vreme pripreme za štampu budućih poslova na istom papiru.

RICOH PRO C7100
Kolor Da
Kopiranje Da
Štampa Da
Skeniranje Da
MICR nije dostupno
Rezolucija 1200 x 4800 dpi
Brzina 80 - 90ppm (pun kolor/CB)
Kapacitet Standardno: 2 kasete: 1,000 listova + 1 kaseta: 500 sheets
max kapacitet: 16,200 listova
Napajanje 208 – 240V, 16A, 50/60Hz x 2 kabla
Dimenzije (ŠxDxV) 1,320 x 910 x 1,218 mm
Težina 1,279 lbs.
Puna specifikacija pdf download