Slider 1

Relevantna, održiva i konkurentna štampa

Sa kompaktnim i svestranim produkcijskim štampačem RICOH® Pro C5200s/C5210s, možete poboljšati utisak klijenata, povećati produktivnost i umanjiti troškove štampe. Ovi multifunkcionalni digitalni produkcijski kolor sistemi pružaju širokih mogućnosti koje su idealne za in-plant štampu , korporativni grafička odeljenja (CRD), franšizne i komercijalne štampare. Ispunite sve zahteve klijenata, od jednostavnih do najsloženijih sa živim bojama, podrškom za različite medije i višestrukim opcijama za završnu obradu. Brzo povratite investiciju ekonomičnom i brzom štampom brošura, direktne pošte, uputstava, materijala za prezentacije, velikih formata, knjiga i drugih materijala.

 1. wifi
 2. kolor
 3. crno/bela
 4. štampa
 5. skeniranje
 6. kopiranje
 7. USB
 8. A4
 9. A3
 10. smart panel
 11. brzina

Izdvojite se od konkurencije

Precizni, ponovljivi kvalitet pomaže se Vaša štamparija istakne u konkurentnoj industriji. Pro C5200s/C5210s pruži štampu koje se odlikuje oštrim i jasnim tekst i slikama koje su zasićene bogatim bojama koje u rezultat našeg inovativnog procesa štampe. Zadržite stroge standarde kvaliteta sa preciznom registracijom; sa tehnologijom koja umanjuje pomeranja boja; i uz doslednu sposobnost da štampate na specijalnim papirima. Za manje reprinte ili poslove na zahtev, Pro C5200s/C5210s može postigne kvalitet Vaših većih sistema, što Vam omogućava da koristite sopstvena sredstva na najproduktivniji način za Vas i Vaše klijente. Još bolje, uređaji prati kvalitet slike u kontinuitetu i vrši rekalibraciju kada je to potrebno, automatski štiteći ukupan kvalitet svakog proizvoda koji izlazi iz Vaše štamparije. .

RICOH PRO C7100

Zadovoljni klijenti se uvek vraćaju

Sa mnoštvom mogućnosti koje pruža ovaj uređaj, možete lako zadržati i podstaknuti klijenta da potroši više novca na dodatne vrste medija i završne obrade. Štampa na papiru do 360g/m2 i dimenzijama do 13x19,2“ omogućava štampu koja će se izdvojiti i biti dugotrajna. Pravite unikatne razglednice i koverte sa premaznim i papirima sa teksturom. Štampajte kvalitetne velike formate do 27.5“ za PoS i oznake . Napravite profesionalno povezane knjige na zahtev. Sa ovakvom fleksibilnošću zadržaćete poslove i osvojiti nova tržišta

RICOH PRO C7100

Niži troškovi

Pojednostavljenjem poslova vezanih za štampu i uštedom električne energije sa Pro C5200s/C5210s, značajno ćete umanjiti potrebnu radnu snagu i druge operativne troškove. Sa našim Device Software Manager-om automatski ćete instalirati i konfigurisati drajvere. Koristite RICOH @Remote da nadgledate uređaju u realnom vremenu, daljinski otklonite probleme i automatizujete očitavanja i narudžbine tonera. Dodatno ovi sistemi imaju nizak TEC (Typical Electricity Consumption) zbog čega zaslužuju ENERGY STAR® sertifikat i ispunjavaju EPEAT® zlatni kriterijum. Sve ovo znaci nisku potrošnju električne energije koju dodatno možete umanjiti programiranjem sistema da se ugasi kada nema posla. Da bi izbegli troškove kad sistem nije u funkciji možete se uključiti u naš TCRU (Trained Customer Replaceable Units) program kako bi dodatno skratili to vreme. .

RICOH PRO C7100
Kolor Da
Kopiranje Da
Štampa Da
Skeniranje Da
MICR nije dostupno
Rezolucija 1200 x 4800 dpi
Brzina 65 - 80ppm (pun kolor/CB)
Kapacitet Standardno/Max: 3.850/8.250 listova
Napajanje 208 – 240V, 16A, 50/60Hz x 2 kabla
Dimenzije (ŠxDxV) 799 x 880 x 1,648 mm
Težina 262 kg
Puna specifikacija pdf download